Forum Wydziału Socjologi w Wyższej Szkole Ekonomiczno-Informatycznej w Warszawie
jak ktoś chce mam je opracowane z neta tz. po kopiowane z neta odpowiedzi... wyszło w sumie nie całe 30 stron ale 60% pokrycia na stronę.
a może mi ktoś wyjaśnić taka sprawę... kiedy w końcu mamy ten egzamin??
bo na stronie wsei jest ze jutro tj sobota 23.01 o godzinie 13-14 w auli 3...
a zapytałam się Kamili i tutaj też widzę że jednak w niedziele? przed mikroekonomią??
o co w tym chodzi???
pozdrawiam Marta
Egzamin jest w sobotę(jutro),o 13:00 w auli 3,tak jak w planie sesji egzaminacyjnej.
Wrzuciłam na naszego maila ściągę w której jest opracowanych sporo zagadnień (jeśli ktoś jest zainteresowany).
ja swojego wolał bym nie dawać bo mam wątpliwości co do niektórych podpunktów więc mogę umieścić chodź wolał bym nikogo nie wprowadzać w błąd...
z chęcią będę zamieszczał pomoce naukowe jak tylko ruszę z serwerem dla nas żeby nie trzeba było nic sobie wysyłać tylko zamieścimy tu link i kto będzie chciał to sobie obejrzy zapraszam do przeczytania działu "kategoria organizacyjna" jeżeli czegoś nie wiedzie napisałem co trzeba zrobić żeby zamieścić zdjęcie w internecie żeby każdy miał dostęp 24h (nie na poczcie) jak ruszy mój serwer to napisze także przepis na umieszczanie całych plików txt doc ppm ppmx (office) i innych pozdrawiam mam nadzieje że to nam pomoże (nie ma za dużo "forów" socjologi w necie) pozdrawiam!
Mam ogromną proźbęprzesłał byś mi to na mojego e-maila? o to on norbi-15@tlen.pl z góry dziękuje i pozdrawiam.
Wojtek dziś ruszy ten serwer ?? jesli nei mogł byś mi przesłąć te materiały na poczte??
Ostatnio edytowany przez Kasiulka (2010-01-22 20:54:10)
nie ma sprawy zamiast robić serwer postanowiłem znaleźć darmowy.... zapraszam do działu "kategoria organizacyjna" po więcej informacji
zamieszczam link do pliku ściąga zamieszczonego przez jedną z naszych koleżanek...
http://www.plikos.pl/1099/PojN_cie_i_ro … o.doc.html